Kategorier

Kvaliteten på vores bøger er opdelt i 5 kategorier fra 1 til 5, hvor 3 er den normale tilstand for antikvariske bøger. 

Ud over denne kategorisering kan der være en yderligere beskrivelse af tilstanden. Prisen på bogen vil selvfølgelig afhænge af kvaliteten. KATEGORIER:

1: 
Perfekt. Selv ved antikvariske bøger på over 100 år. Ved at lede omhyggeligt kan der sikkert findes et par skønhedsfejl. En svag gul plet, svage spor efter oplukning, m.v. Det er utroligt svært at finde bøger, der opfylder dette krav - især håndindbundne bøger med år på bagen. Selv fabriksnye bøger kan have små spor efter forsendelse.

2: Svage brugsspor, blegning af ryggen, et par gule pletter hist og her afhængig af alder/papirkvalitet.

3: Middel kvalitet men acceptabel i forhold til alder/pris. Dette er den normale og gennemsnitlige tilstand for brugte bøger, uanset alder.

4: Tydelige brugsspor fra fingre og pletter, revne sider og omslag, bumpet hjørne, æselører, m.v.

5: Skal ombindes og medtages alene på grund af bogens sjælendhed/værdi.N.B. Ved siden af feltet: DATA kan der ved enkelte titler findes endnu et felt: DOWNLOAD. Her finder du et eller flere links,som opretter forbindelse til en hjemmeside, som jeg har fundet har stor relevans i forhold til bogens emne.

Eks. Søg på titlen: KOSMOS der viser 4 bind af Humboldt, men uden det meget sjældne planchebind. Feltet DOWNLOAD vil give dig mulighed for at se plancherne af en tilsvarende tysk udgave.